Waniliowy pudding chia z bananem i borówkami
mleko migdałowe - nasiona chia - syrop klonowy - mielona bio wanilia burbon - banan - borówki

0 0
Waniliowy pudding chia z bananem i borówkami

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

250 ml mleka migdałowego
2 czubate łyżki nasion chia
szczypta mielonej bio wanilii burbon
1/2 banana
kilka borówek

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • Serves 1
  • Easy

Directions

Jeśli lubisz unoszący się w kuchni zapach wanilii, to mam coś specjalnie dla ciebie…

Masz ochotę? Zaczynamy!

Użyjemy mielonej wanilii bio, by przygotować prosty, a tak obłędny w smaku pudding chia.

Przygotujemy go na mleku migdałowym, dodając dobrej jakości nasiona chia oraz ulubiony owoc i osłodzimy syropem klonowym.

Pudding świetnie się będzie komponował zarówno z bananem, borówkami, jak i pysznymi malinami, truskawkami, mango, czy gruszkami.

(Visited 634 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

przygotowanie

Przygotuj wszystkie składniki.

Pokrój banana w plasterki.

2
Done

wykonanie

Nasiona chia wsyp do mleka wymieszanego z syropem klonowym i mieloną wanilią i ponownie wymieszaj.

Dodaj plasterki banana - delikatnie je wmieszaj i wstaw do lodówki, najlepiej na całą noc.

Udekoruj borówkami.

kuchnia wagi lekkiej

Z miłości do zdrowia, z potrzeby prostoty i harmonii, z zachwytu nad nieskończoną potęgą i mądrością natury i nieodpartą chęcią czerpania z jej dobra i bogactwa... I wreszcie z pragnienia serca, by być najlepszą wersją siebie!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Czekoladowa miska koktajlowa z pastą z orzechów ziemnych
next
Sałatka z komosą ryżową, nasionami chia i awokado

Add Your Comment

25 − = 16